Εργαστηριακός Εξοπλισμός

MAXWELL FSC INSTRUMENT by Promega Corp.

Κηλίδες αίματος & σπέρματος, ίχνη δειγμάτων DNA, ιστοί, τρίχες, αποτσίγαρα… όποιο και αν είναι το αρχικό υλικό, ο αναλυτής Maxwell FSC μπορεί να απομονώσει το γενετικό υλικό γρήγορα και αποδοτικά.

Σχεδιασμένος για το σύγχρονο Εργαστήριο Δικανικών Εφαρμογών, εύκολος στο χειρισμό με δυνατότητα ιχνηλασιμότητας των δειγμάτων και συμβατός με το gold standard αντιδραστηρίων DNA IQ του οίκου Promega, ο αναλυτής Maxwell ήρθε να δώσει τέλος στην χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία απομόνωσης DNA.

RAPID DNA INSTRUMENT by ANDE

Όταν η ανάλυση DNA πρέπει να μεταφερθεί από το εργαστηριακό περιβάλλον στο πεδίο τότε η λύση έρχεται από την εταιρία ANDE.

Με το φορητό, πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ταχείας ανάλυσης DNA, η γενετική ταυτοποίηση ατόμου ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 2 ώρες. Η τεχνολογία αυτή σχεδιάστηκε ώστε να μεγιστοποιήσει τον ρόλο της ταυτοποίησης προσώπων μέσω ανάλυσης DNA με σκοπό να βοηθήσει στην επιβολή του νόμου, στην άμυνα έναντι της τρομοκρατίας, στην αναγνώριση θυμάτων καταστροφών, στη μετανάστευση και την επανένωση οικογενειών

Ο γρηγορότερος τρόπος για έναν ασφαλέστερο κόσμο

SPECTRUM CE INSTRUMENT by Promega Corp.

Ανακαλύψτε όλο το ΦΑΣΜΑ δυνατοτήτων που σας προσφέρει ο νέος Γενετικός Αναλυτής Τριχοειδούς Ηλεκτροφόρησης του οίκου Promega.

  • Σχεδιάστηκε για εφαρμογές ιατροδικαστικής & αναλύσεις πατρότητας 
  • Διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις: 8- ή 24- τριχοειδών
  • Συνεχούς φόρτωσης & υψηλής παραγωγικότητας (δέχεται έως 4 μικροπλάκες 96-θέσεων)
  • Υποστηρίζει χημεία 8-χρωστικών για την ανάλυση STR υποδεχόμενος έτσι την νέα γενιά αντιδραστηρίων STR με συνολικά 35 γενετικούς δείκτες.
  • Συμβατός με όλα τα διαθέσιμα συστήματα αντιδραστηρίων STR για την γενετική ταυτοποίηση προσώπων.

RANDOX TOXICOLOGY.

Ο οίκος Randox Toxicology διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο μενού τοξικολογικών δοκιμών παγκοσμίως που ανανεώνεται συνεχώς και συνδυάζεται άριστα με τις προτεινόμενες από τον οίκου λύσεις τοξικολογικών αναλυτών Ανάλογα με το μέγεθος του εργαστηρίου και της ανάλυσης (ποιοτική ή ποσοτική), η Randox προσφέρει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα αναλυτών.

  • Evidence: πλήρως αυτόματος αναλυτής. >1500 tests ανά ώρα. Ιδανικός για εργαστήρια υψηλής παραγωγικότητας 
  • Evidence Evolution: πλήρως αυτόματος αναλυτής τυχαίας προσπέλασης. 2640 tests ανά ώρα. Ιδανικός για εργαστήρια υψηλής παραγωγικότητας
  • Evidence Multistat: Αυτόματος, επιτραπέζιος αναλυτής. 60 tests ανά ώρα. Ιδανικός για επιτόπιο έλεγχο ναρκωτικών ουσιών σε σημεία ελέγχου εισόδου, σε χώρους εργασίας. 
  • Evidence Investigator: Ημι-αυτόματος αναλυτής. 702 tests σε 70 λεπτά. 
  • Ιδανικός για εργαστήρια μικρής ή μεσαίας παραγωγικότητας