Χημικά Αντιδραστήρια

PROMEGA CORPORATION

Πρωτοπόρος στον τομέα, διαθέτει προϊόντα και λύσεις στον τομέα Γενετικής Ταυτοποίησης από το στάδιο της αρχικής επεξεργασίας του δείγματος, τον STR πολλαπλασιασμό και την ανίχνευση, ανάλυση και εξαγωγή του γενετικού τύπου.

Ένα μοναδικό εργαλείο επίλυσης κάθε δύσκολης υπόθεσης.

ANDE

Τεχνολογία αιχμής μέσα σε ένα CHIP!

Όλα τα αντιδραστήρια & αναλώσιμα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσδιορισμού γενετικού προφίλ βρίσκονται μέσα στην ειδική «κασέτα» FlexPlex, η οποία είναι πλήρως συμβατή με το μηχάνημα ταχείας ανάλυσης, ANDE Rapid DNA Instrument.

RANDOX TOXICOLOGY

Η Randox Toxicology είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει την τεχνολογία BioChip Array, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη ανίχνευση πολλαπλών ναρκωτικών ουσιών στο ίδιο δείγμα. Προσφέρει 6 διαφορετικά BioChips και συνολικά τον έλεγχο 500 διαφορετικών ναρκωτικών ουσιών, που εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προσθήκες.

SERATEC CORP.

Ο οίκος SERATEC® προσφέρει μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την ταχεία ανίχνευση ανθρώπινων σωματικών υγρών. Αυτά τα kit προκαταρκτικών δοκιμών είναι κατάλληλα τόσο για χρήση εντός εργαστηριακού χώρου όσο και για επιτόπια εφαρμογή στην σκηνή εγκλήματος.

Με σύμμαχό τους αναφορές από τα κορυφαία ιατροδικαστικά εργαστήρια παγκοσμίως, τα test του οίκου Seratec ήρθαν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των ιατροδικαστικών ερευνών.